RomânăEnglish HomeContactFacebookLinkedIn
Cluj City Center  
Cluj City Center
 

Sunteţi aici: Home - Avocado Restaurant & Lounge - Despre Avocado

 

Despre Avocado

Avocado Restaurant & Lounge vă aşteaptă să vă delectaţi cu specialităţile noastre! Rafinament, gust şi arome deosebite ale preparatelor din bucătăria internaţională... o incursiune în “lumea veche şi nouă” a vinurilor, cognac, champagne, cocktail-uri savuroase şi... nu în ultimul rând o ambianţă deosebită!

 

Situat la parterul Business Center-ului Cluj City Center, în zona 0 a oraşului Cluj-Napoca, pe calea Dorobanţilor nr. 14-16, restaurantul dispune de o capacitate de 60 de locuri şi un lounge de 40 de locuri şi o terasă de vară de 20 de locuri.

 

Restaurant cu servire à la carte, programe destinate segmentului corporate, produse speciale pentru week-end, precum şi preparate personalizate conform solicitărilor clienţilor.

 

Avocado vă oferă posibilitatea de a organiza cocktail-uri, petreceri private şi mese festive sau evenimente corporate în complementaritate cu serviciul de Event Management oferit de Cluj City Center.

 

Facilităţi:

  • acces internet wireless gratuit
  • acces la parcarea din incita imobilului

Orar: de luni până vineri între 10.00 şi 18.00

 

Sâmbătă şi duminică, precum şi în zilele de lucru seara, după ora 18.00, atât Restaurantul cât şi Lounge-ul sunt deschise numai pentru evenimente.

 

Informaţii şi rezervări la: +40 264 460 073, sau prin e-mail la rezervari@restaurant-avocado.ro

 

Galerie foto

Zoom   Zoom
     
Zoom   Zoom
     
Zoom   Zoom
     
Zoom   Zoom
     
Zoom   Zoom
     
Zoom    
 
 
 
 
copyright © 2008 EuroTrend Grup Imobiliar. Toate drepturile rezervate. Hartă site
site înfăptuit şi găzduit cu de Beeline - Web design & more